teisipäev, 15. märts 2011

3 põhjust, miks jälgida oksjoneid osta.ee lehel

Kolm põhjust, miks jälgida osta.ee oksjoneid on:
  1. Kushies AIO 4-10 kg
  2. Kushies AIO 4-10 kg
  3. Fuzzibunz S (3-8 kg)
Nädalapäevad tagasi õnnestus mul eelmainitud mähkmed osta'st uutena ja vägagi soodsalt endale soetada. Olen täiesti ekstaasis kui head võivad kvaliteetsed mähkmed olla! Täiesti uskumatu! Boonusena kasutame nüüd ka öösiti riidest mähkmeid :) Aga kõigest korda mööda...
Mul on juba harjumuseks saanud iga kord kui Osta-lehele satun, teha otsing sõnaga "mäh" (st mähe, mähkmed, mähkmepaber jne). Ühel õhtul sattusin oksjonile, kus müüdi PUL-kattega Kushiest 4-10 kg. Õnneks oli osta kohe hind ka märgitud :) Võtsin koheselt peale ostu müüjaga ühendust ja selgus, et tal teine samasugune veel - seega sain 10 EURi eest 2 uut Kushies AIO't. Üliõnnelikult jäin pakki ootama.
Kohale jõudes olid mähkmed täpselt sellised nagu lootsin. Loomulikult pesin mähkmed enne kasutamist üle. AIO'de kohta kuivavad need vägagi kiiresti. Ainuke asi, mis veidi imestama pani oli seljakummi puudumine. Kartsin, et hakkavad lekkima kuid esimene proov pika päevaunega tõestas mähkmete imavust.
Kushiesed (täpne nimetus on Kushies Ultra Lite Organic) kuivavad kiiremini kui Popolino AIO'd sest nad pole nii paksud ning neil on lisaimu lapp eraldi sees, ühest otsast kinni õmmeldud. Eriti mõnus on see, et imulapp on 100% puuvillane. Mähkmete pealmine kiht on veidi krabisevast PUL-kangast. Krõpsud on küll kanged aga mitte häirivalt, ülemine riide äär on piisavalt üle, et ei hakka lapse nahka kraapima. Mähe istub jalas mõnusalt. Praegu kaalub poiss ~8 kg ja usun, et saame neid mähkmeid veel mitu kuud kasutada.
Kohe kui Kushieste omanikuks sain, tekkis tahtmine nende kvaliteeti öise mähkmimisega katsetada. Mähet vahetasin ühe korra öö jooksul. Vastupidiselt mu hirmule lekkis mähe veidike hoopis eest. Seda siis, kui poiss kauem kõhuli magas. Olenemata sellest olen Kushiestega väga rahul! Ei tea, mida siis teha kui need väikseks jäävad... (PS: Kui paned lapsele ööseks riidest mähkmed alla siis soovitan talle pidzaama või ainult särgi selga panna - lekkimise korral pole vaja kogu riietust vahetada).
Fuzzibunzi taskumähkmete omanikuks sain veidi pärast Kushieste ostu. Maksin ühe mähkme eest 3 EURi, mis arvestades nende poehinda on väga odav! Oleksin nende eest rohkemgi maksnud, eriti arvestades seda kui head nad ka päriselt on.
Fuzzibunzid on tõeliselt mõnusad õhukesed kiiresti kuivavad taskumähkmed. Kahe rea trukkide abil saab mähkme täpselt parajaks reguleerida ja siiani pole meil lekkeid esinenud. Päeval polegi me neid üldse kasutanud, ainult öösiti. Tavaliselt on poiss esimese poole ööst Fuzzibunzidega ja teise poole Kushiestega. Ühel öösel jäid taskumähkmed terveks ööks. Hommikuks oli mähkme pind niiske aga riided olid kuivad. Kui panna "taskusse" paksem lapp või teine juurde siis saaks kenasti terve öö ühe mähkmega hakkama. Mikrofliis hoiab lapse pepu mõnusalt kuivana.
Esimesel ööl kui kasutasime Kushieseid, magas poiss üle pika aja korralike pikkade söögivahedega. Seda on ta teinud siiani. Võiks ju loota, et see on tänu riidest mähkmetele. Kuid usun, et pigem võlgnen tänu kahele ülemisele esihambale, mis peale paari kuist punnitamist lõpuks lõikusid.
Kushieseid pole ma ühestki Eesti poest leidnud, küll aga müüs Linalaps mingi aeg tagasi Fuzzibunz taskumähkmeid. Hetkel e-poe toodete hulgas neid pole.

http://www.fuzzibunz.com/
http://www.kushies.com/

Kommentaare ei ole: